ADR-peruskurssi (P), Oulu

Milloin

25.03.2024 - 27.03.2024    
08:00 - 11:00

Varaukset

Varaus suljettu

Missä

Fast Oy, Oulu
Kiilletie 1, Oulu, 90620

Event Type

Jos vaarallisten aineiden tiekuljetus kuljetettavan aineen laji, määrä ja kuljetusväline huomioon ottaen edellyttää erityistä asiantuntemusta, ajoneuvon kuljettajalla tulee olla vaarallisten aineiden kuljettamiseen oikeuttava ajolupa. ADR-ajolupaa varten annettavan koulutuksen tarkoituksena on antaa asianomaiselle henkilölle tiedot vaarallisten aineiden kuljetukseen liittyvistä riskeistä, perustiedot onnettomuustilanteiden välttämiseksi sekä tiedot onnettomuustilanteissa tarvittavista välttämättömistä toimenpiteistä henkilöiden, omaisuuden ja ympäristön suojaamiseksi sekä onnettomuuden vaikutusten rajoittamiseksi.

Peruskurssi (P) on kestoltaan 18 oppituntia ja se oikeuttaa suorittamaan ajolupakokeen ilman luokkia 1(räjähteet) ja 7(radioaktiiviset aineet).

HUOM. Tästä ADR-ajolupakoulutuksesta on mahdollista saada hyväksilukuna kaksi (2) ammattipätevyysmerkintää Traficomin ylläpitämään liikenneasioiden rekisteriin.

ADR-ajolupakoe on sähköinen ja se suoritetaan Ajovarma Oy:n toimipaikassa. Kurssille osallistuvien täytyy varata aika koetta varten. Peruskurssin kokeeseen varataan 45 minuutin aika. Ajanvarauksen voi tehdä osoitteesta www.ajovarma.fi/ajanvaraus tai palvelunumerosta 075 323 9999.

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Scroll to Top